Györe István, Ma-dor Kft. ügyvezető

ma-dor_275x21010 éve foglalkozunk árnyékolástechnikával. A munka jellegéből adódóan különböző helyszíneken dolgozunk, folyamatos mozgásban vagyunk, közben pedig állandóan kapjuk az újabb érdeklődéseket.

A cég vezetőjeként hamar felismertem, hogy  szükségünk van honlapra, amit egy ismerős el is készített- persze szívességből. De az oldal egyáltalán nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, a tetejében még más konkurens cégek hirdetései is megjelentek az én weblapomon.

Az ügyfélszerzésben egyre fontosabb az internet, így elkerülhetetlenné vált  a honlapom megújítása, az eredmény magáért beszél. Alig, hogy elkészült máris volt néhány új érdeklődő, akik a weben keresztül érkeztek hozzánk.

 

ma-dor

Ráadásul a Maugli szolgáltatásokkal nem csak weblapunk lett, hanem levelezést, naptárat és online dokumentum szerkesztési lehetőséget is kaptunk, ami nagyban megkönnyíti a munkánkat. Az ügyfelek gyakran kérik, hogy még a személyes találkozás előtt előzetes árajánlatot küldjek e-mail-en, vagy napközben külső helyszínről kell velük időpontot egyeztetni. A Maugli szolgáltatásnak köszönhetően a levelezést a mador.hu domainon intézem,  akár csak a naptáramat vagy az árajánlatainkat, bárhonnan a telefonomon, vagy laptopon keresztül