Ismerje meg a G Suite világát!

Biztonságos, üzembiztos, korszerű informatikai szolgáltatások elérhető áron a munka hatékonyságának növeléséért.
Kedvező árú, mégis profi informatika

Talán szokatlan, ha egy informatikai szolgáltatás kedvező árú, anélkül, hogy silány minőségű vagy illegális lenne.

A felhő alapú informatika szolgáltatás lényege, hogy jól felszerelt és képzett szakemberekkel működtetett központokból rendkívül sok, akár egyszemélyes cég is kiszolgálható, így az egy ügyfélre eső költség anélkül csökkenthető, hogy a szolgáltatás minőségében kompromisszumot kellene kötni.

A G Suite olyan, korszerű kommunikációs lehetőségeket biztosítanak, amilyet eddig csak a nagy cégek alkalmazottai használtak.

Kinek való, mire való a G Suite?

A kis és a nagyvállalatok számára egyaránt fontos a versenyképesség, amit alapvetően befolyásol a munkatársak közötti, valamint a beszállítókkal és az ügyfelekkel folytatott hatékony kommunikáció.

Az email a legáltalánosabb online kommunikációs eszköz, de

a G Suite lényegesen több, mint email szolgáltatás.

A felhő alapú elektronikus naptár, a névjegyalbum, a szöveges dokumentumok, táblázatok valamint a file-ok tárolását lehetővé tevő Google Drive mind mind hasznos eleme ennek a szolgáltatáscsomagnak. A G Suite piactér pedig olyan külsős fejlesztők által készített megoldásokat (email marketing, crm, stb. stb) tartalmaz, amelyek alapvető funkcióit a G Suite biztosítja.

A G Suite elsősorban annak való, aki szeretné hatékonyabbá tenni cége napi kommunikációját.

Egyre több hazai mikro és kisvállalat választja ezt a biztonságos, színvonalas, és egyszerűen használható megoldást. Ügyfeleink között található legkisebb, akár egyszemélyes tanácsadó cégektől (pl. ügyvédi iroda, életmódtanácsadó) a nagyobb vállalkozásokig számos üzleti terület képviselője.

A G Suite nem feletétlenül a legjobb megoldás annak, aki csak levelezést szeretné kialakítani és ehhez a legolcsóbb email szolgáltatást keresi. Kétségtelen az is, hogy pénzben nehezen kifejezhető az az érték, amit a professzionális SPAM szűrés nyújt.

Biztonságos-e a G Suite?

A G Suite-tal kapcsolatban gyakori kérdés a biztonság, amit az alábbi két fő vonatkozásban érdemes áttekinteni:

Adatbiztonság

Az alábbi tanulságos videó a Google Adatközpontok biztonsági rendszerét mutatja be, amely alapján bárki eldöntheti, hogy milyen az eltérés az aktuális szolgáltatójának a fizikai és műszaki adatvédelmi gyakorlatához képest.

 

Üzembiztosság

A szolgáltatások folyamatos működése minden felhasználó jogos igénye, de nem szabad elfeledkezni arról, hogy a műszaki rendszer lévén, ebben az esetben sem csökkenthető nullára a meghibásodás kockázata.

A Google egy önálló, magyar nyelven is elérhető ellenőrző felületet alakított ki, melyen hivatalosan közzé teszi az egyes szolgáltatásokra vonatkozó hibák időpontját, jellegét:

G Suite Állapotjelző,

A G Suite adatkezelés kapcsolatos legfontosabb szabályozások:

G Suite megoldásait már 3 millió cég 30 millió munkatársa használja!

Google Alkalmazások