Dr. Sorbán András háziorvos, a SorbánMed Kft. ügyvezetője

Sorbandoktor-275-210Évek óta rendelek Nagykovácsiban háziorvosként. Nemrégiben a családorvosi ellátást kiegészítettük üzemorvosi szolgáltatásokkal, és szűrésekkel is.

Haladni kell a korral, ezért tartottam fontosnak, hogy rendelőnek legyen weblapja. Ráadásul nagyon sokan nem is tudták, hogy van Nagykovácsiban üzemorvosi szolgáltatás.

Számomra fontos, hogy rugalmasan módosítható legyen a tartalom, hiszen a pénteki rendelésünk is változó, és az az alap tájékoztatáson felül mindig vannak friss hírek, információk, amelyek fontosak a páciensek számára.

Korábban nem volt még honlapunk, és ezért kicsit bizonytalankodva, félelemmel vágtam bele a dologba.

A B2 e-market rövid idő alatt készített nekünk egy magunk által szerkeszthető, esztétikus weblapot, amely kiszolgálja minden igényünket. Ráadásul a Maugli szolgáltatásoknak köszönhetően a naptáramat és a leveleimet is könnyedén elérem bárhonnan a saját sorbanmed-es domainon kersztül. Ez nagyban megkönnyíti mind az asszisztensemmel, mind  a páciensekkel való kapcsolattartást.

 

Nagyon szimpatikus volt a csapat hozzáállása, gyorsasága, munka módszerei, de legfőképpen az, hogy mindezt számunkra is elérhető, kedvező áron tették.

haziorvos