Kecskés Rita Öltözködési tanácsadó

Kecskés Rita öltözködési tanácsadóSzín és stílustanácsadó vagyok. Embereknek segítek megtalálni az egyéniségükkel leginkább harmonizáló külsőt, igényes megjelenést, igény szerint üzleti viseletet munkájukhoz.

Ez a munka sok szervezéssel, időpont és helyszín egyeztetéssel jár. Ügyfeleimet  van, hogy a lakásukon keresem fel, majd egy másik napon üzletekbe, fordászhoz, sminkoktatóhoz vagy műtermi fotózásra  megyünk közösen.

Korábban sokféle eszközt használtam. Naptár, telefon, notebook, mobilnet és rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább, mert pl. amikor az ember kapkod, képes bármit otthon hagyni, így szükségem volt az otthonhagyható, elfelejthető dolgok számának lecsökkentésére, a szervezés hatékonyságának növelésére.

 oltozzjol.hu honlap főoldali látvány

A honlap készítés nagyon gyors volt. A design nálam különösen fontos, ezért nagyon nagy öröm volt számomra, hogy ennyire alacsony áron már ilyen színvonalas szolgáltatást lehet kapni. Az oldal feltöltése egyszerű, a tartalom tetszés szerint szerkeszthető. A menet közben felmerülő kérdésekre pár órán belül kaptam választ és segítséget. A beépíthető formok segítségével lehetőségem van online kapcsolatépítési eszközöket használni úgy, mint hírlevél feliratkozás és hírlevél kiküldés, online jelentkezés illetve kapcsolatfelvétel, melyekről minden egyes alkalommal a levelezőrendszerembe érkező e-mailben értesülök.