Google Apps fogorvosi rendelőben

Google Apps az Univerzum Dental rendelőben segíti a rendelés precíz szervezését.

drselmeczi-ref

Több mint 10 éve vagyok szakorvos, jelenleg Budapesten a magánrendelőmben dolgozom. Napjainkban mindenki számára az egyik legnagyobb érték az idő, így a pácienseket mi is kizárólag előzetes időpontegyeztetést követően fogadjuk.

A rendelési időpontok feljegyzése korábban egy külön füzetben történt, de a beírt időpontok módosítása, átradírozása miatt gyakran alakultak ki bonyodalmak.

Pácienseim sajnos nem csak az időpont egyeztetésre fenntartott időben, hanem a legváratlanabb pillanatokban jelentkeznek. Emiatt a rendelőn kívül is naprakészen kell ismernem az előjegyzéseket. Az emlékezetre hagyatkozva nehéz pontosan megmondani, hogy mikorra van szabad időpontunk.

családi élet szervezése is fontos, aktívan részt veszek kislányaim életének meghatározó eseményein.

Nem vagyok járatos a számítógépek és az internet világában, ezért olyan megoldást kerestem, amellyel laikusként is elboldogulunk.

Google Apps fogorvosi rendelőben

Miután megismertem a Google rendszerét hozzáláttam a rendelés menedzselésének átszervezéséhez.

A számítógépes naptárunk segíti az időpontok nyilvántartását és jó lehetőséget ad a módosítások rögzítésére is.  Mivel a rendelési naptárunk ma már mobiltelefonon is elérhető, a munkatársam és én is azonnal tudunk időpontot adni és módosítani bárhol és bármikor.

Bár korábban is volt már honlapom, ennek ellenére gyakran panaszkodtak pácienseim, hogy nehéz megtalálni az interneten. Az új on-line névjegyemnek köszönhetően ma már nem jelent problémát, ha egy régebbi betegem elveszítette a telefonszámomat vagy ha valaki szeretné egyszerűen térképen megnézni a rendelőhöz vezető utat.

Dr. Selmeczi Zsolt

fogszakorvos, Univerzum Dentál