Google Apps orvosi rendelőben

Nyolc éve foglalkozom egészséges életmódhoz kapcsolódó táplálkozási tanácsadással. Pácienseim körében hétköznapi emberek mellett élsportolók, olimpikonok is találhatók.

Külföldi pácienseim miatt gyakran kell utazom, de többségükkel itthonról is napi kapcsolatot tartok.

A vállalkozásom 2006-os indításakor felmerültek kommunikációs problémák, melyek megoldásában sok segítséget kaptunk a B2 e-market Kft.-től.

Google Apps orvosi rendelőben

A céges e-mail lehetővé teszi a munkatársakkal és a pácienseinkkel való kapcsolattartást, az Internetes naptársegítségével pedig egyszerűen tudjuk rendszerezni, követni, módosítani programjainkat, rendeléseinket.
Az internetes rendelési naplóban az asszisztensem is könnyedén be tudja írni a nála jelentkező ügyfeleket.

Mióta a mobiltelefonom szinkronizálható a naptárral, a programváltozásokat telefonon is ellenőrizni tudom.
A naptáram kész színkavalkád, de ez nekem nagyon sokat segít a programszervezésben. Ha külföldön vagyok, látom, hogy hol volt programváltozás illetve én is tudok módosítani a beírt programok közöttSokat segít ez a rendszer abban, hogy jól tudjam élni az életemet és mindig tudjam, mi következik holnap.

 Egy honlap esetén természetesen fontos a grafikai megjelenés, de mitsem ér a design, ha a tartalom nem aktuális. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy saját magam szerkeszthessem, frissíthessem honlapjaim tartalmát, ma már mindez gyerekjátéknak tűnik. Szerencsére ma már nem kell csillagászati összegeket fizetni egy elegáns megjelenésű, könnyen használható weblapért.

Dr. Hegedűs György

vezető, Chilopass Egészségközpont