Szabó István a Holstic Spa szépségszalon tulajdonosa

holistic_275x210A Holistic Spa Szépségszalon stílusos, modern környezetben várja testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeit. Kedves és profi csapat (kozmetikus, fodrász, műkörmös, TRX-oktató, természetgyógyász, kineziológus) segít a kikapcsolódásban és megtalálni a belső harmóniát.

Szolgáltatásaink rendkívül széleskörűek, melyekhez exkluzív szépségápolási termékeket használunk. Fogyás, méregtelenítés, izmosabb test, masszázsok, alkalmi smink, új frizura, porcelánból épített körmök, hosszú szempillák? Nálunk mindez egy helyen, a holisztikus szépségszalonban.

 

Rugalmas nyitvatartással segítünk vendégeinknek megtalálni a megfelelő időpontot. Az időpont egyeztetésben nagy segítséget jelent, hogy vendégeink a honlapunkról is bejelentkezhetnek. A mai modern világban elenegedhetetlen egy színvonalas honlap működtetése, ahol a szalon akcióit folyamatosan figyelemmel kísérhetik a már meglévő és a jövőbeni vendégek.

A Maugli csapata rendkívül segítőkész volt a kezdetektől, mindig rendelkezésünkre álltak és felvilágosítást adtak a honlap használatával kapcsolatban. A kedvező ár ellenére egy igazán ízléses honlappal dolgozhatunk, melynek szerkesztése rendkívül egyszerű.

holistic_668x350