Két szolgáltatást emelnék ki. Az egyik a levelezés, ami lehetővé tette, hogy a saját magam által regisztrált domainthasználjam, ez azt jelenti,  hogy az általam használt e-mail címekben szerepeljen az iroda domainje a drdudas.hu.

A másik fontos rész pedig a naptár használata, ami lehetővé teszi, hogy egyidőben kezeljem a saját privát programjaimat, azokat, amelyeket az irodában bonyolítok és azokat, amelyeket külső helyszínre egyeztetek.

Amikor irodavezetőt vettem fel, akkor számára is egyszerűen tudtam hozzáférést adni ehhez a naptárhoz ill. a levelezéshez, így ő is mindig tudja, hogy mikor ne hívjon telefonon, mert olyan tárgyaláson, megbeszélésen vagyok, ahol nem tudunk telefonálni.

Egy másik jó dolog a levelezéssel kapcsolatban az volt, hogy a korábbi freemail levelezésembe sok kéretlen levelet, SPAM-et kaptam, ezt a Google levelező rendszerénél nem tapasztaltam, ami megkönnyítette az életemet. A másik nagyon jó dolog, ami ügyvédként kifejezetten fontos volt számomra a titkosított adatkapcsolat, ez azt jelenti, hogy véletlenül sem láthatja illetéktelen személy a leveleimet, adataimat.

Dr. Dudás Ágnes ügyvéd

2008-ban nyitottam meg önálló irodámat. Induláskornehézséget jelentett volna, ha nagyobb összeget kellett volna költenem informatikai beruházásokra, ezért örültem nagyon, amikor a Google Alkalmazásokkal megismerkedtem.