Üzleti Gmail, spam mentes, könnyen kezelhető e-mail, saját domainon

Képernyőfotó 2015-03-15 - 13.00.56

Az üzleti Gmail jellemzői
30 GB tárhely (bővíthető)

Szinte soha nem kell törölni a leveleket, az archivált levelek között könnyen vissza lehet keresni egy korábban érdektelenek ítélt információt is.

Email cím saját domainon

A levelező rendszer a Gmail-ből jól ismert levelező felületet kínálja azzal a különbséggel, hogy a felhasználó a saját domain-ját használja e-mail címeiben.

Egynél több domain is beállítható ún. domainaliasként.

A küldendő levelekhez egyszerűen beállítható aláírás, melyben névjegyszerűen szerepeltethetők a kapcsolattartáshoz nélkülözhetetlen információk.

Beállítható Apple Mail, Thunderbird, Outlook alá

A rendszer összekapcsolható a kedvelt e-mail programokkal, így minden felhasználó a megszokott módon dolgozhat az átállás után is.

SPAM szűrés

A rendszer automatikusan kiszűri a kéretlen leveleket (SPAM), egy kattintással SPAM-ek közé lehet sorolni a nem kívánatos e-mail címet.

Automatikus szűrések és címkézések

Az egyes levelek tetszőlegesen elnevezett, színes címkékkel láthatók el, így gyorsan és hatékonyan lehet dolgozni velük. A kialakított szűrési szabályok szerint a rendszer automatikusan szétválogatja a beállított szempontoknak (levelezőpartnerek, témák, stb.) megfelelő leveleket.

A fontos levelek látványos szimbólumokkal (különböző színű csillag, felkiáltójel, kérdőjel stb.) jelölhetők meg.

A kialakítható email címek típusai

A  felhasználóknak több e-mail címe is lehet, minden címről tud fogadni és küldeni is levelet. Az e-mail címek lehetnek a saját domain-on belül eltérő aliasok (pl. nev@cegnev.hu ill. info@cegnev.hu), de hozzárendelhetők más szolgáltatóknál kialakított címek is (pl. nev@freemail.hu vagy nev@hotmail.com).

A munkahelyi és a magánlevelezés is kezelhető egymástól jól elkülönítve közös rendszerben.

Kialakíthatók olyan e-mail címek, amelyre érkező levelet több munkatárs is megkap.